GASILSKO TEKMOVANJE

Še en tekmovalni vikend je za nami! V soboto 16.9.2023 smo sodelovali z ekipo pionirjev na 3. ligaškem tekmovanju GZSB katero organizator je bil PGD Laporje, odnesli smo najvišje mesto kar je možno. Žal se drugi ekipi pionirjev ni uspelo udeležiti tekmovanja zaradi bolezni tekmovalnih članov.

V soboto popoldan smo se z ekipo B udeležili zadnjega ligaškega tekmovanja za pokal GZS. Naredili smo najhitrejšo vajo na tekmovanju in jo končali v točno 33 s. Na koncu smo dosegli 2.mesto in v skupnem seštevku vseh ligaških tekmovanj dosegli prav tako 2 mesto.

V ligi je sodelovala tudi desetina v kategoriji članov A in dosegla skupno 7. mesto.

Včeraj v nedeljo 17.9.2023 je v bili občinsko tekmovanje GZSB katero je organiziralo PGD Poljčane. Sodelovali smo z naslednjimi ekipami in dosegli naslednje rezultate:

-Desetina B ......1. mesto

-Desetina A .....1. mesto

-Pionirji ...... 1. mesto

V mladinski kategoriji je to tekmovanje štelo tudi za mladinsko ligo GZSB, v kateri smo z ekipo pionirjev dosegli skupno 1.mesto.

Čestitke vsem enotam za dosežene rezultate in če je to trpljenje naj traja.

Naj izkoristim priložnost in se zahvalim vsem organizatorjem tekmovanj v vseh kategorijah, zahvalil bi se tudi mentorjem za požrtvovalnost in čas katerega namenimo za vzgojo gasilske mladine.

Gremo naprej, naslednji teden se z enakimi ekipami podamo na državno tekmovanje v Gornjo Radgono.

Z gasilskim pozdravom NA POMOČ!!

Previous
Previous

ZBOR KRAJANOV TO NEDELJO

Next
Next

PRESTAVLJEN ZBOR KRAJANOV!!